Spuistraat

6 begane grond en 6 bovengelegen sociale huurwoningen
Huur

Gerelateerde
bewonersinfo

Geen bewonersinfo om weer te geven.

Over dit project

In het hart van de stad nabij allerlei voorzieningen, Willemsoord en de zeedijk realiseert Helder Vastgoed BV het project Spuistraat met 12 sociale huurwoningen. Het project aan de Spuistraat bestaat uit 6 gelijkvloerse onderwoningen en 6 bovenwoningen met verdieping.

 

Huurwoningen

De bovengelegen huurwoningen bestaan uit twee woonlagen en zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een aparte toilet- en badruimte en een ruim dakterras.  De bovenwoningen zijn bereikbaar via een gemeenschappelijk trappenhuis.

De huurwoningen op de begane grond hebben een royale woonkamer met open keuken, één slaapkamer en een riante tuin. Alle woningen hebben een eigen (buiten)berging.

 

Voortgang

We verwachten in het vierde kwartaal 2021 te starten met de bouw van de woningen aan de Spuistraat. De bouw zal ruim een jaar in beslag nemen.

 

Verhuurinformatie

De huurprijzen worden in een later stadium vastgesteld. Naast de huur zijn er ook algemene kosten voor Abonnee Onderhoud, glasverzekering, verlichting en schoonmaak. De huurwoningen worden medio 2022 op Woonmatchkopnh.nl aangeboden.

Verhalen over Spuistraat

Geen verhalen om weer te geven.

Tijdlijn