Start nieuwbouw Spoorstraat 69-85

Palmhout

Project

Koop
Woningstichting Den Helder en Helder Vastgoed BV

Palmhout

Over dit project Aan het einde van de Spoorstraat, tussen de 2e Vroonstraat en de Hoogstraat, ontwikkelt Helder Vastgoed vijf herenhuizen, twee maisonnettes en een onderkomen voor het kinderdagverblijf Wereldwijz. Het architectenbureau, dat eerder de projecten Rozenhout in de Spoorstraat en Prins Hendrikkwartier aan de Prins Hendriklaan tekende, koos voor een afwisselend gevelbeeld, met rijke detailleringen...

De realisatie van nieuwbouwwoningen en twee appartementen op de Spoorstraat nr. 69-85 is begonnen. Wij proberen het overlast tot een minimum te beperken. Echter zal het voor omwonenden niet ongemerkt voorbijgaan. Mocht het zo zijn dat je vindt dat de overlast tijdens de bouw buiten proportie is, verzoeken wij dit te melden aan aannemingsbedrijf A. Tuin. Dit kan in eerste instantie bij de uitvoerder ter plaatse. Ook kun je contact opnemen met het kantoor. Afhankelijk van de situatie zal er alles aan worden gedaan om het probleem op te lossen. Contactgegevens vind je onderaan dit bericht.

Met ingang vanaf 15 september 2022 zal de Spoorstraat ter hoogte van nummer 69-85 afgesloten zijn voor autoverkeer. Bij vragen over het verkeersbeleid, kun je contact opnemen met Gemeente Den Helder via 14 0223.

Namens Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder BV
0223 668 685

 

Gerelateerd nieuws

E-book Downloaden

Ontdek de Stad aan Zee. Een stad vol mogelijkheden.

Vul onderstaande gegevens in.
Je ontvangt het e-book in je mail.