Koningsdriehoek

7 huurappartementen en 4 koopwoningen

Huur, Koop

Gerelateerde bewonersinfo

Koningsdriehoek

Actueel verkeersplan Oostslootbuurt

Op de tekening zie je welke verkeersmaatregelen tijdelijk worden genomen in verband met een aantal bouwprojecten in de Koningstraat, Spoorstraat en Koningdwarsstraat. Het besluit hierover wordt een dezer dagen door...

Over dit project

In het stadshart van Den Helder ontwikkelt Woningstichting Den Helder het project ‘Prins Hendriklaan/Koningstraat. Dit project bestaat uit 7 huurappartementen en 4 koopwoningen. De woningen en appartementen zijn ruim en gelegen in het centrum en nabij het stadspark.

Huurappartementen

De huurappartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer met (woon)keuken, twee slaapkamers, aparte toilet- en badruimte en een balkon. In het souterrain is voor iedere appartement een berging beschikbaar.  De appartementen zijn alle gasloos.

Koopwoningen

De stadswoningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met (woon)keuken, meerdere slaapkamers, aparte toilet- en badruimte en een ruime stadstuin met berging. De woningen zijn alle gasloos.

Voortgang

De bouw is in volle gang. Alle koopwoningen zijn inmiddels verkocht. Naar verwachting is de bouw derde kwartaal 2023 gereed.

Verkoopinformatie

Voor verdere informatie over de verkoop kunt u contact opnemen met Coltof Makelaardij & Partners, telefoonnummer (0223) 200 005 of via www.coltofmakelaardij.nl.

Verhuurinformatie

Helder Vastgoed BV beheert en verzorgt de toewijzing van de huurwoningen. De huurprijzen worden in een later stadium vastgesteld. Naast de huur zijn er ook algemene kosten voor Abonnee Onderhoud, glasverzekering, verlichting en schoonmaak. De appartementen/woningen worden t.z.t. verhuurd via www.woonmatchkopnh.nl

Verhalen over Koningsdriehoek

Geen verhalen om weer te geven.

Tijdlijn

Koningsdriehoek
2 juni 2022

Koningsdriehoek gaat de diepte in

Meestal ga je met het bouwen de hoogte in. Bij Koningsdriehoek is dat even anders. Daar is momenteel een groot gapend gat met heipalen te zien. En dat is niet zonder reden. Op deze plek komt het souterrain voor de bergingen en de put van de lift. Na afronding van deze werkzaamheden kan het leggen...

E-book Downloaden

Ontdek de Stad aan Zee. Een stad vol mogelijkheden.

Vul onderstaande gegevens in.
Je ontvangt het e-book in je mail.