Spuistraat

6 begane grond en 6 bovengelegen sociale huurwoningen

Huur

Gerelateerde bewonersinfo

Spuistraat

Prinsenstraat niet langer bereikbaar

Aan de Spuistraat realiseert Woningstichting 12 huurwoningen. De Prinsenstraat is daardoor niet langer bereikbaar. Naar verwachting duurt de bouw tot en met het 2e kwartaal 2022.

Over dit project

In het hart van de stad nabij allerlei voorzieningen, Willemsoord en de zeedijk realiseert Helder Vastgoed BV het project Spuistraat met 12 sociale huurwoningen. Het project aan de Spuistraat bestaat uit 6 gelijkvloerse onderwoningen en 6 bovenwoningen met verdieping.

 

Huurwoningen

De bovengelegen huurwoningen bestaan uit twee woonlagen en zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een aparte toilet- en badruimte en een ruim dakterras.  De bovenwoningen zijn bereikbaar via een gemeenschappelijk trappenhuis.

De huurwoningen op de begane grond hebben een royale woonkamer met open keuken, één slaapkamer en een riante tuin. Alle woningen hebben een eigen (buiten)berging.

 

Voortgang

De woningen zijn eind 2022 opgeleverd en worden inmiddels verhuurd.

Verhalen over Spuistraat

Geen verhalen om weer te geven.

Tijdlijn

Spuistraat
1 juli 2022

12 sociale huurwoningen aan de Spuistraat zijn bijna gereed voor verhuur

De vlag mag uit! De 12 sociale huurwoningen aan de Spuistraat zijn bijna gereed voor verhuur. Bij het slaan van de feestelijke paal beloofde Wethouder Wouters een passend cadeau als de woningen gereed zouden zijn. Dat werden uiteindelijk door de architect speciaal uitgekozen vlaggenmasthouders. En dan kan het niet anders dan dat de vlag uit...
Spuistraat
11 mei 2022

Ornamenten geven Spuistraat karakter

Langzamerhand worden de gevels van de 12 nieuwe sociale huurwoningen zichtbaar. Net als bij de woningen aan de Stationsstraat krijgen deze woningen ook prachtige ornamenten van zeesterren en scheepstouw op de gevel.  Deze symboliseert de verbinding Den Helder met de zee en de maritieme achtergrond. Ook de bergingen worden door @attika Architecten meegenomen in het...

E-book Downloaden

Ontdek de Stad aan Zee. Een stad vol mogelijkheden.

Vul onderstaande gegevens in.
Je ontvangt het e-book in je mail.