Stadsvilla De Gouden Kroon

2 huurappartementen en een kantoorruimte

Huur, Koop

Gerelateerde bewonersinfo

Geen bewonersinfo om weer te geven.

Over dit project

De stadsvilla De Gouden Kroon bestaat uit een kantoorruimte en 2 huurappartementen. In opdracht van Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed BV is het pand volledig gerenoveerd naar een ontwerp van het Helderse bureau KJK Architecten, waarin behoud van het originele karakter centraal staat. De stadsvilla is onderdeel van de herstructurering van het stadshart van Den Helder waarin de komende jaren meer dan 200 koop- en (sociale) huurwoningen door Helder Vastgoed gerealiseerd gaan worden.

 

Huurappartementen

Behalve de kantoorruimte realiseert Helder Vastgoed ook twee sociale huurwoningen. Deze worden te zijner tijd op Woonmatchkopnh.nl aangeboden.

 

Voortgang

Begin 2023 verhuisden de advocaten van Knuwer naar de beeldbepalende, uit de jaren 30 daterende, villa ‘De Gouden Kroon’. De woningen zijn al verhuurd.

 

Verhuurinformatie

De huurprijzen worden in een later stadium vastgesteld. De huurwoningen worden medio eind 2023 op Woonmatchkopnh.nl aangeboden.

 

Verhalen over Stadsvilla De Gouden Kroon

Geen verhalen om weer te geven.

Tijdlijn

Stadsvilla De Gouden Kroon
24 juni 2022

Twee nieuwe huurwoningen en een kantoorruimte in stadsvilla

Stap voor stap werkt aannemer Tuin in opdracht van Helder Vastgoed BV aan de realisatie van twee nieuw sociale huurwoningen en een  kantoorruimte voor de advocaten van Knuwer. Hiermee krijgt de karakteristieke villa uit de jaren 30 een nieuwe invulling. Om het pand te verduurzamen komen er geïsoleerde dakplaten en worden er kozijnen met isolatieglas...

E-book Downloaden

Ontdek de Stad aan Zee. Een stad vol mogelijkheden.

Vul onderstaande gegevens in.
Je ontvangt het e-book in je mail.