Nieuws

Contouren eerste woningen Koningsplein zichtbaar

Met het plaatsen van de betonblokken als legosteentjes ontspruit het nieuwbouwproject Koningsplein langzamerhand uit de grond. De contouren van de eerste drie woningen zijn al zichtbaar.

In totaal bouwt Aannemer A. Tuin bouwt in opdracht van Helder Vastgoed BV tien koopwoningen aan het gelijknamige Koningsplein tegenover het stadspark van Den Helder. Verwachte opleverdatum is begin 2023. 

Nieuwbouwproject Koningsplein bestaat uit 8 woningen aan de Koningstraat met een bijzondere voorgevel passend bij het omliggend straatbeeld en 2 vrijstaande woningen in de Oostslootstraat. Het ontwerp van Braaksma & Roos architecten uit Den Haag.

De woningen zijn ruim van opzet met een woonkamer met open keuken die door de tuindeuren verbonden is met de tuin met losse berging. Op de 1e verdieping zijn de slaapkamers en de badkamer. De raampartijen in iedere kamer zorgen voor lichte, zonnige vertrekken. Bij een aantal woningen is de 2e verdieping vrij indeelbaar, bijvoorbeeld als extra slaapkamer, thuiswerkkantoor of fitnessruimte. De woningen zijn gasloos en goed geïsoleerd. Bewoners kunnen parkeren op een afgesloten binnenterrein.

Neem voor meer informatie over de verkoop contact op met Coltof Makelaardij & Partners, telefoonnummer (0223) 200 005 of via www.coltofmakelaardij.nl.