Kleurrijk metselwerk Koningsdwarsstraat

Koningdwarsstraat 71-73

Project:

Woningstichting Den Helder

Koningdwarsstraat 71-73

Over dit project Dit project bestaat uit vier grondgebonden huurwoningen aan de Koningdwarsstraat en ligt midden in het centrum van Den Helder met alle voorzieningen op loopafstand. De woningen worden voorzien van eigen prive achtertuin en inpandige berging. De woningen worden gasloos uitgevoerd en alle voorzien van een viertal pv panelen op het dak. Indeling woningen...
Nog even er kan begonnen worden met het kleurrijke metselwerk van de vier huurwoningen aan de Koningdwarsstraat 71-73. Het ontwerp is van het Helderse bureau KJK Architecten. Naar verwachting zullen de woningen door aannemingsbedrijf A. Tuin BV in het derde kwartaal van dit jaar worden opgeleverd.
De woningen bezitten alle vier meerdere slaapkamers, een achtertuin en inpandige berging. In het kader van duurzaamheid zijn alle gasloos uitgevoerd en voorzien van zonnepanelen.
De huurprijzen zijn nog niet bekend, te zijner tijd worden de woningen door Helder Vastgoed BV via het woningtoewijzingssysteem www.woonmatchkopnh.nl toegekend.

Gerelateerd nieuws