Nieuws

Koningsdriehoek gaat de diepte in

Meestal ga je met het bouwen de hoogte in. Bij Koningsdriehoek is dat even anders. Daar is momenteel een groot gapend gat met heipalen te zien. En dat is niet zonder reden.

Op deze plek komt het souterrain voor de bergingen en de put van de lift. Na afronding van deze werkzaamheden kan het leggen van de begane grond vloer starten en zal snel de bouw boven de bouwhekken gaan uitkomen. Koningsdriehoek bestaat uit 7 huurappartementen en 4 stadswoningen voor de verkoop. De woningen en appartementen zijn ruim en gelegen in het centrum en nabij het stadspark. Verwachting is dat de woningen medio 1e kwartaal van 2023 opgeleverd worden.

De huurappartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer met (woon)keuken, twee slaapkamers, aparte toilet- en badruimte en een balkon. In het souterrain is voor ieder appartement een berging beschikbaar. De appartementen zijn allemaal gasloos. Helder Vastgoed BV beheert en verzorgt de toewijzing van de appartementen. De appartementen worden te zijner tijd verhuurd via www.woonmatchkopnh.nl. De huurprijzen worden in een later stadium vastgesteld. Naast de huur zijn er ook algemene kosten voor Abonnee Onderhoud, glasverzekering, verlichting en schoonmaak.

Ook de stadswoningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met (woon)keuken, hebben meerdere slaapkamers, een aparte toilet- en badruimte en een ruime stadstuin met berging. Deze woningen zijn eveneens gasloos. Heeft u interesse in de koopwoningen? Neem dan contact op met Coltof Makelaardij & Partners via telefoonnummer (0223) 200 005 of www.coltofmakelaardij.nl.