Twee nieuwe huurwoningen en een kantoorruimte in stadsvilla

Stadsvilla De Gouden Kroon

Project:

Stadsvilla De Gouden Kroon

Over dit project Dit project bestaat uit een kantoorruimte en 2 huurappartementen. Medio 2022 verhuizen de advocaten van Knuwer naar de beeldbepalende, uit de jaren 30 daterende, villa ‘De Gouden Kroon’. De stadsvilla is onderdeel van de herstructurering van het stadshart van Den Helder waarin de komende jaren meer dan 200 koop- en (sociale) huurwoningen...

Stap voor stap werkt aannemer Tuin in opdracht van Helder Vastgoed BV aan de realisatie van twee nieuw sociale huurwoningen en een  kantoorruimte voor de advocaten van Knuwer. Hiermee krijgt de karakteristieke villa uit de jaren 30 een nieuwe invulling. Om het pand te verduurzamen komen er geïsoleerde dakplaten en worden er kozijnen met isolatieglas aangebracht. Het pand wordt volledig gerenoveerd naar een ontwerp van het Helderse bureau KJK Architecten, waarin behoud van het originele karakter centraal staat. De huurwoningen worden te zijner tijd op woonmatchkopnh.nl aangeboden.

De stadsvilla is onderdeel van de herstructurering van het stadshart van Den Helder waarin de komende jaren meer dan 200 koop- en (sociale) huurwoningen door Helder Vastgoed gerealiseerd gaan worden.

Gerelateerd nieuws