Molenwerf

Op het Vinkenterrein realiseert Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed het project Molenwerf met 32 woningen die recht doen aan de woningen in de achtergelegen Janzenstraat en die langs de Fabrieksgracht.

Molenplein aan Zee

Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed realiseert 22 riante herenhuizen voor de verkoop aan de Molenplein in Den Helder. Hiervan zijn 17 woningen gesitueerd aan de Weststraat met uitzicht op Willemsoord en 5 woningen aan de rustige Keizersgracht.

Koningstraat 63 t/m 69

Wonen in het stadshart van Den Helder, winkels op loopafstand, vlakbij het strand, bos en duinen dat kan allemaal want: aan de Koningstraat 63 t/m 69 (Biegstraten) ontwikkelt Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed 4 grondgebonden koopwoningen.

De Posterij

Pal naast het station, in hartje centrum, staat De Posterij. Op een steenworp afstand van het prachtige Helderse winkelhart met een verbinding naar het nautische en culturele Willemsoord

Palmhout

Aan het einde van de Spoorstraat, tussen de 2e Vroonstraat en de Hoogstraat, ontwikkelt Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed vijf herenhuizen, twee maisonnettes en een onderkomen voor het kinderdagverblijf Wereldwijz.