Molenwerf

Op het Vinkenterrein realiseert Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed het project Molenwerf met 32 woningen die recht doen aan de woningen in de achtergelegen Janzenstraat en die langs de Fabrieksgracht.

Het Warenhuys

In het stadshart van Den Helder ontwikkelt Helder Vastgoed BV het project ‘Het Warenhuys’ (voormalig pand V&D) aan de Beatrixstraat. Het project bestaat uit 36 huurappartementen, een commerciële winkelplint op de begane grond en kunst in de kelder.

Molenplein aan Zee

Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed realiseert 22 riante herenhuizen voor de verkoop aan de Molenplein in Den Helder. Hiervan zijn 17 woningen gesitueerd aan de Weststraat met uitzicht op Willemsoord en 5 woningen aan de rustige Keizersgracht.

Koningstraat 63 t/m 69

Wonen in het stadshart van Den Helder, winkels op loopafstand, vlakbij het strand, bos en duinen dat kan allemaal want: aan de Koningstraat 63 t/m 69 (Biegstraten) ontwikkelt Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed 4 grondgebonden koopwoningen.

De Posterij

Pal naast het station, in hartje centrum, staat De Posterij. Op een steenworp afstand van het prachtige Helderse winkelhart met een verbinding naar het nautische en culturele Willemsoord

Koningsdriehoek

In het stadshart van Den Helder ontwikkelt Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed het project ‘Prins Hendriklaan/Koningstraat. Dit project bestaat uit 7 huurappartementen en 4 koopwoningen.