Koop

Koningstraat 63 t/m 69

Status bouw: in ontwikkeling
Aanbod nu in verkoop

Over dit project

Wonen in het stadshart van Den Helder, winkels op loopafstand, vlakbij het strand, bos en duinen dat kan allemaal want: aan de Koningstraat 63 t/m 69 (Biegstraten) heeft Helder Vastgoed 4 grondgebonden koopwoningen gerealiseerd. Elke woning heeft haar eigen identiteit door een speels gebruik van gevelstenen en dakkapellen. Het ontwerp is van KJK Architecten uit Den Helder.


Indeling woningen

De vier ruime woningen hebben ieder een eigen uitstraling en vormgeving. De begane grond bestaat uit een woonkamer aan de straatzijde of de tuinzijde van de woning. De locatie van de keuken is afhankelijk van de plek van de woonkamer. Het toilet en technische ruimte zijn eveneens op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamer en de badkamer. Daarnaast heeft iedere woning een zolder. Elke woning heeft een eigen tuin met daarachter een de berging en carport. Parkeerplaatsen achter de woning zijn bereikbaar via de Hoogstraat.

Op de artist impression staan lage gemetselde muurtjes met plantenbakken. Deze worden niet gerealiseerd. Wel komt er een betonnen opstapplateau bij de voordeur.


Voortgang

De woningen zijn in ontwikkeling


Verkoopinformatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met verkoopmakelaar Coltof. Zij verzorgen de verkoop van de woningen. Vul onderstaand formulier in bij interesse, dan nemen ze contact met u op.


Wordt dit jouw nieuwe buurt?

Laat je gegevens achter en de makelaar neemt contact met je op met meer informatie.