Koningsplein

10 stadswoningen voor de verkoop
Koop

Gerelateerde
bewonersinfo

Koningsplein

Actueel verkeersplan Oostslootbuurt

Op de tekening zie je welke verkeersmaatregelen tijdelijk worden genomen in verband met een aantal bouwprojecten in de Koningstraat, Spoorstraat en Koningdwarsstraat. Het besluit hierover wordt een dezer dagen door...

Over dit project

In het stadshart van Den Helder ontwikkelt Woningstichting Den Helder het project Koningstraat Cluster A. Dit project bestaat uit 10 eengezinswoningen aan de Koningstraat waarvan 8 woningen met een bijzondere voorgevel passend in het straatbeeld van de Koningstraat en 2 vrijstaande woningen in de Oostslootstraat.  De woningen zijn ruim van opzet met een eigen tuin en de bewoners kunnen parkeren op een afgesloten binnenterrein.

 

Koopwoningen

De stadswoningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met (woon)keuken, meerdere slaapkamers, aparte toilet- en badruimte en een ruime stadstuin met berging. De woningen zijn alle gasloos. In de Oostslootstraat is een parkeerplaats voor 10 auto’s.

 

Voortgang

De bouw van de woningen is in volle gang. De contouren van de woningen zijn goed te zien. De verkoop van de woningen gaat voorspoedig. Naar verwachting is de bouw derde kwartaal 2023 gereed.

 

Verkoopinformatie

Voor verdere informatie over de verkoop kunt u contact opnemen met Coltof Makelaardij & Partners, telefoonnummer (0223) 200 005 of via www.coltofmakelaardij.nl.

Verhalen over Koningsplein

Geen verhalen om weer te geven.

Tijdlijn