Molenplein fase 2

Koop

Gerelateerde bewonersinfo

Geen bewonersinfo om weer te geven.

Over dit project 

Helder Vastgoed BV realiseert 22 riante herenhuizen voor de verkoop aan de Molenplein in Den Helder. Hiervan zijn 17 woningen gesitueerd aan de Weststraat met uitzicht op Willemsoord en 5 woningen aan de rustige Keizersgracht.

Het ontwerp is van Geurst & Schulze architecten bv en Tony Fretton Architects.

 

Indeling woningen

De herenhuizen bieden veel woonruimte. Zo hebben de woningen maar liefst 3 of 4 slaapkamers en heeft een enkele woning ook nog een vrij in te richten dakkamer. De woningen aan de Weststraat hebben een tuin en de woningen aan de Keizersgracht een binnenplaats. Voor 11 woningen is een parkeervak gereserveerd in de overdekte stallingsruimte. De woningen zijn uiteraard gasloos, voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.

 

Voortgang

Onlangs heeft Helder Vastgoed de omgevingsvergunning ontvangen en kan gestart worden met het aanbestedingsproces voor het vinden van een passende aannemer. De verwachte startdatum van de bouw is begin 2023.

 

Verkoopinformatie

De verkoopprijzen zijn nog niet bekend maar u kunt zich wel alvast als geïnteresseerde aanmelden bij Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars (https://www.jongewaardheemskerk.nl).

 

Verhalen over Molenplein fase 2

Geen verhalen om weer te geven.

Tijdlijn

Molenplein fase 2
22 juli 2022

22 riante herenhuizen aan grachtengordel

Helder Vastgoed BV heeft groen licht voor de bouw van 22 riante herenhuizen voor de verkoop aan de Molenplein in Den Helder. Hiervan zijn 17 woningen gesitueerd aan de Weststraat met uitzicht op Willemsoord en 5 woningen aan de rustige Keizersgracht. De architecten van Geurst & Schulze architecten bv en Tony Fretton Architects hebben in...

E-book Downloaden

Ontdek de Stad aan Zee. Een stad vol mogelijkheden.

Vul onderstaande gegevens in.
Je ontvangt het e-book in je mail.