Palmhout

5 herenhuizen, 2 maisonettes en een kinderdagverblijf

Koop

Gerelateerde bewonersinfo

Palmhout

Start nieuwbouw Spoorstraat 69-85

De realisatie van nieuwbouwwoningen en twee appartementen op de Spoorstraat nr. 69-85 is begonnen. Wij proberen het overlast tot een minimum te beperken. Echter zal het voor omwonenden niet ongemerkt...

Over dit project

Aan het einde van de Spoorstraat, tussen de 2e Vroonstraat en de Hoogstraat, ontwikkelt Helder Vastgoed vijf herenhuizen, twee maisonnettes en een onderkomen voor het kinderdagverblijf Wereldwijz. Het architectenbureau, dat eerder de projecten Rozenhout in de Spoorstraat en Prins Hendrikkwartier aan de Prins Hendriklaan tekende, koos voor een afwisselend gevelbeeld, met rijke detailleringen en verspringingen in de gevels en daklijnen. Die kwaliteit is ook terug te vinden in het metselwerk en het gebruik van natuursteen.

 

Koopwoningen

De stadswoningen zijn voorzien van minimaal twee slaapkamers en in sommige gevallen een ruime zolder. Allemaal hebben ze een stadstuin en een eigen privéparkeerplaats. De twee maisonnettes hebben beide twee slaapkamers, een ruim dakterras, inpandige berging en eveneens een privéparkeerplaats. Helder Vastgoed kiest zo veel mogelijk voor het gebruik van duurzame materialen en brengt waar mogelijk zonnepanelen aan.

 

Voortgang

De tweede verdiepingsvloer van Palmhout gestort. We verwachten dat de bouw eind 2023 gereed is.

 

Verkoopinformatie

Voor verdere informatie over de verkoop kunt u contact opnemen met Coltof Makelaardij & Partners, telefoonnummer (0223) 200 005 of via www.coltofmakelaardij.nl.

Verhalen over Palmhout

Geen verhalen om weer te geven.

Tijdlijn

Geen updates om weer te geven.

E-book Downloaden

Ontdek de Stad aan Zee. Een stad vol mogelijkheden.

Vul onderstaande gegevens in.
Je ontvangt het e-book in je mail.